2015. augusztus 21., péntek

Blogajánló vol. 2 :)

Megosztanék veletek pár további blogot és honlapot, ahol szuper ötleteket találhattok! :)

A "Before After" egy magyar családi vállalkozás, és csodákat művelnek régi, lerobbant bútorokkal! :) Imádom a munkáikat! :) Nem csak felújítják őket, hanem gyönyörű, kézzel festett motívumokkal teszik egyedivé.

Forrás: Before After


Forrás: Before After
A "Hazai Provence Vendégház" Cziráki Barbara álma volt, melyet rengeteg munkával valóra is váltott Kapolcson. 2015 augusztusában nyitotta meg kapuit a vendégház, és várja szeretettel Provence szerelmeseit! :) Barbi blogjában nyomon követhetjük az 1834-ben épült parasztház mesés átalakulását, illetve részletes beszámolókat találhatunk a bútorok felújításáról, és ezáltal a különböző technikákról és festékekről.

Forrás: Hazai ProvenceA "Hometalk" végtelen tárháza az előtte-utána képeknek! :) Egy olyan nemzetközi gyűjtőoldal, ahova bárki feltöltheti a projektjeit, legyen szó egy ház homlokzatának renoválásáról, kerti bútor készítéséről, lakásfelújításról, vagy éppen apróbb dekorációk elkészítéséről.Forrás: HometalkA PierreLab oldalra a facebook-on bukkantam. Nagyrészt fából készült különleges bútorokat, dekorációkat gyűjt csokorba.

Forrás: PierreLab

Forrás: PierreLabMára ennyi, majd még folyt. köv.! :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése