2018. március 31., szombat

Függönyök #3 - zsákvászon, rögzítési technikák, és még néhány szépség :)

A mai (és egyben utolsó) függönyökről szóló bejegyzésben előkerül még pár érdekesség, aztán újabb téma után nézek, mert még sok mindent szeretnék megosztani veletek! :) Pinteresten azonban folytatom a képek, ötletek gyűjtögetését (a jobb oldali sávban láthatjátok a legfrissebb felfedezéseimet ;) ), szóval, ha összejön egy újabb csokorra való, akkor azért megosztom veletek! :)

A zsákvászon (burlap) térhódítása :)


Manapság felettébb divatos lett zsákvászonnal/zsákvászon hatású anyaggal dekorálni, és a függönyök sem maradtak ki ebből a sorból. Például különleges varázsa van csipkével kombinálva ;)

Forrás: Pinterest
Forrás: morris6411.blogspot.com
Forrás: Pinterest
Forrás: PinterestEz már mindennek a teteje! :)


Számtalan mód létezik arra, hogy hogyan is rögzítsük a függönyt a karnishoz, mind praktikus okokból, mind pedig a megvalósítani kívánt stílus tekintetében. Azt már bizonyára tudja mindenki, hogy használhatunk csipeszeket vagy karikákat, de most mutatok pár érdekességet, hogy mi mindent lehet még varázsolni vele! ;) Aki szeretne további képeket keresgélni a témában, az a Pinterest-en vagy az internetes keresőbe a "Drapery Header" vagy "Drapery Pleat" kifejezéseket írja be.

Forrás: Pinterest
Forrás: ArquiDicas
Forrás: Pinterest
Forrás: Best Window TreatmentsÉs most jöjjön még néhány szép kép :)


Forrás: Pinterest
Forrás: Unispa.Club
Forrás: Pinterest
Forrás: Mujerde10
Forrás: Pinterest
Forrás: PinterestRemélem, hogy mindenki talált az ízlésének megfelelő ötleteket :) Kérlek, osszátok meg velem, hogy milyen témák érdekelnének még? Válaszaitokat előre is köszönöm, melyekkel segítetek, hogy igazán Nektek tudjak írni! :)További cikkek a témában:

Függönyök #1 - ügyes elhelyezés és méretezés = térérzet növelése! :)

Függönyök #2 - csíkok, függönyelkötők és vitrázs függönyök (cafe curtains)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése