2015. december 29., kedd

Keddi ajtó-ablak #17

A 17-es a szerencseszámom, és most, a 17. bejegyzésnél a véletlen hozta úgy, hogy egy 17-es számú ház kapuja lett! :) Tegnap Budapesten jártunk a Tropicarium-ban, de még volt némi elintézni valónk a régi környékünkön a XIII. kerületben, és a Hegedűs Gyula utcában parkoltunk le. Manócskával a hátsó ülésen vártuk, hogy apa visszaérjen hozzánk.
Én csak azzal voltam elfoglalva, hogy lapátoljam Bencébe a főzeléket, de ő egyszer csak nagy lelkesen elkezdett mutogatni a hátam mögé, és nagyon magyarázott valamit! :D A kapu fölötti stukkó-arcra figyelt fel. Én pedig a szép kapura, és a 17-es számra! :D Gyorsan lefényképeztem, hogy ne úgy járjak vele, mint a "Szenes-ház" kapujával, hogy vadásznom kelljen róla fotót :) A kép telefonnal készült, a kocsi ablaka vízcseppes volt, meg messze is voltam kicsit tőle, de azért remélem, hogy másnak is tetszeni fog :)
Ráadásként még egy Régiség Raktár nevű üzletet is láttam a kapu mellett, de sajnos már nem volt időm bemenni :( Viszont gyorsan rákerestem az interneten, és meg is találtam a bolt facebook oldalát :) Elképzelhető, hogy egyszer felkeresem őket, ha több időm lesz! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése